I samarbeid med Lisbeth Lerum arrangeres Ikebana ustilling hos Hageland Foss 10.-12. mai 2019. Samtidig med Ikebana utstilling vil Taki Bonsai avholde Bonsai utstilling i samme lokaler

HVA ER IKEBANA, JAPANSK BLOMSTERKUNST
Ikebana er skulpturell kunst og meditasjons form, som allerede i det sjette århundre ble brukt ved religiøse ofringer i Japan.
Av alle japanske kunst former er ikebana den mest kjente og mest aktive verden over. Så selv om man kan spore den tilbake flere århundrer, er den fortsatt en meget levende kunst form i Japan.

Ikebana har en enkelhet og en egen skjønnhet som fanger både øye og sinn, og som stadig blir oppdaget av flere og flere over hele verden.

LITT OM LISBETH LERUM
Hun har studert ikebana i 30 år, og undervist i kunst formen i 20 år. Har eksamener fra Sogetsu skolen i Japan, og i dag innehar hun en av de høyeste gradene (1st grade Somu). Lisbeth holder foredrag, demonstrasjoner og utstillinger. I tillegg til å ha deltatt i tre kunstbøker om ikebana, har hun også deltatt i flere TV program. Lisbeth jobber for den japanske ambassade med ikebana, og har gjort dette i 20 år.

Les mer om Ikebana på Lisbeth Lerum sine nettsider: http://www.ikebana.no/

Arrangemenet er GRATIS.

https://www.facebook.com/events/323285081711054/